Fortrydelsesret

Fortrydelsesret
Audiobutikken.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varerne ifølge lovgivningen om fjernsalg.
Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Du må gerne pakke varen ud og bruge den, så længe du kan returnere den i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.
Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.
Hvis du har købt en varer via Audiobutikken.dk, har du ret til at fortryde købet, medmindre der er tale om speciel fremstillede varer. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage dage efter du har modtaget den. Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres.
Du kan også sende den retur med Post Danmark, eller Danske Fragtmænd til os på adressen:
Audiobutikken
Torvegade 16, 7800 Skive

Hvis du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank, eller fremsendelse af check. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi kontakte dig, for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.
Tilbagebetaling sker hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes.